+32 (0)498 521 373 sales@c-trading.be

Studie

We bieden een totale studie voor Fluid Management in uw bedrijf, maar ook een analyse van filtratie in jullie machines. Na een studie on site gemaakt worden er verschillende tips en oplossingen gegeven om de maintenance te verbeteren en down time naar nul te doen zaken.

Oplossingen

Zijnde het voor stockage of transfer van fluids, of voor machine filtratie, heeft C-Trading de mogelijkheid om op maat oplossingen voor te stellen. We kunnen nieuwe filter units plaatsen die aan de norm zullen voldoen et uw machine in staat zal houden aangezien de grote evoluties op gebied van fluids en efficiency (Bio-Diesel, additieven, Hoge Drukken…).

Logistiek

C-Trading kan wereldwijd verzenden. Dankzij zijn stock in België, maar ook in Duitsland, kunnen we jullie een groot deel van ons aanbod op stock aanbieden. We bieden jullie ook Kitting aan, bij een bestelling zullen jullie filters per machine gerangschikt worden. Dit zal voor uw technici verantwoordelijk voor onderhoud en pak gemakkelijker worden.

Filterwagens

We beschikken standaard over een breed gamma van mobiele filterwagens, en ook ConMon tools. Indien uw aanvraag niet in ons standard gamma zou staan kunnen we, in functie van uw aanvraag, en op maat filterwagen bouwen. Wij hebben bijvoorbeeld volgende units al geleverd, Hoog Debiet Filter Trolley (150lpm – Diesel), trolley met teller en automatisch pistool,…

Installatie en onderhoud

We kunnen ook zorgen voor installatie en onderhoud van jullie filters en filter units indien gewenst.

Analyses

Dankzij ons gamma van ConMon tools kunnen we, on site, een compleet analyses maken van jullie installaties. Dit kan ook bij ons gedaan worden met stalen. Zowel Fuel als Olie worden getest. In functie van de aanvragen van de klant zullen we voornamelijk waterinhoud, particles counting, dielektriek, TAN, TBN,… meten. Na een analyses wordt een compleet rapport gestuurd met, indien gewenst, mogelijke oplossingen om de zuiverheid van uw fluids te verbeteren.

We bieden ook anlyses van hydraulische systemen voor probleemoplossing (druk, débiet, temperatuur).

Training

C-Trading, dankzij de technische schooling en ervaring van zijn medewerkers, biedt ook trainings aan. Deze kunnen gedaan worden in uw bedrijf, voornamelijk voor techniekers en ingenieurs. Alle aspecten van industriele fluids komen te pas. Met de “hands on” gedeelte zijn deze training vaak een must voor de vakmensen.

Maak gebruik van onze diensten vandaag!

Of het nu gaat om besturingssysteem ondersteuning, een volledige analyse van uw gereedschap en installaties of specifiek advies, gebruik maken van ons team van deskundige ingenieurs om u te helpen bij uw strategische en technische keuzes.